23/3/11

4t 1a a Luz de Gas


Entrem a la sala B de Luz de Gas i... Oh sorpresa! La sala està plena però la majoria de la gent està asseguda a terra... Després de dubtar una mica, nosaltres també ens asseiem, pensant que serà temporal. Però poc després entren els integrants del grup a l'escenari i... Oh segona sorpresa! La gent no es mobilitza.. tothom continua al terra.

Després, el cantant agafa el micro i diu: "Bona iniciativa la de seure... total, no fem música disco, nosaltres" (o alguna cosa així). Tercera sorpresa! Un concert a Luz de gas asseguts a terra! Guai, de fet és cert, no és música per a ballar... és música per a escoltar.

Tot seguit comencen a desfilar amb el seu repertori. Tots els temes són genials però "El món en un cafè", "Doctor" i, sobretot "8 punts" són especialment bons. Ah! Em va agradar molt la història de "8 punts", que van explicar durant el concert. Resulta que un dels integrants del grup es va esguinçar el peu per culpa d'una piscina i una mica massa d'acohol... total, que els seus amics (també borratxos) el van portar a l'hospital i dediquen la cançó a l'infermera que els va atendre.

En fi, que 4t 1a prometen molt... Respiren quotidianitat i són pròxims, potser degut a que han fet molts concerts a cases particulars, entre amics i seguidors. Jo ja en sóc una seguidora, a veure quan venen al meu pis de menys de 50m2 a fer un concert :)

0 comentarios:

Publicar un comentario