24/8/16

Vermut als Indians: Alberto Montero i Xavier Calvet

Probablement molts de vosaltres n'heu sentit a parlar, i fins i tot el podreu situar dins del mapa de Barcelona. Parlo dels Indians, barri de Barcelona on va néixer i créixer durant molts anys aquest blog. L'any passat vam començar a programar concerts a la Festa Major del barri, gràcies a moltes persones, però especialment a les bandes que van voler venir a tocar -Bear Beer, Her Little Donkey i Ran Ran Ran- vam tirar endevant la primera tarda de concerts a les festes dels Indians. 

Aquest any tornem amb mes ganes que mai, el 17 de Setembre en horari vermut i amb dos artistes que val milions la pena veurel's. Us deixem la nota de premsa que estem compartint amb els mitjans per si voleu comentar-ho amb la gent que coneixeu. Ens agradaria moltíssim que vinguéssiu als Indians. Ens veiem!


ALBERTO MONTERO
Nascut a El Port de Sagunt va traslladar-se fa uns anys a viure al barri dels Indians de Barcelona i va decidir posar el nom del carrer on viu a un dels seus treballs, Puerto Príncipe. Al darrer disc titulat Arco Mediterráneo (BCore Disc, 2015) Montero obre encara mes el seu ventall. Cançons delicioses que parlen de naturalesa i sentiments, amb unes estructures mes pop pero sense renunciar a les seves arrels. De la cançó d’autor a la música folk de caire experimental. Després d’haver passat amb èxit per festivals com el Primavera Sound Festival i el FIB, el proper dissabte 17 de Setembre l’Alberto ens acompanyarà a fer el vermut com mes ens agrada. Veu, guitarra i un escenari a dos carrers de casa.


XAVIER CALVET
El guitarrista i vocalista de BULLITT i Saint Tropez travessa per un temporada amb molta activitat musical. L’hem pogut veure amb Bullit a l’Actitud de Vidreres i al festival Error! Design de les Festes de Gràcia. Xavier Calvet vindrà desde Sant Feliu de Guíxols per descubrir-nos la seva vessant mes personal, plena de melodies amb esperit folk, rock i country. Després d’un 2015 difícil, Calvet ha decidit que és el moment de plasmar totes les seves idees i vivències en un disc que es publicarà aviat. Nosaltres ens sentim igual que escoltant ‘Lucky’ ­<>, feliços i afortunats de què el Xavi porti la seva música a la Festa Major Indians.

0 comentarios:

Publicar un comentario