15/7/13

Festivales 2013

DELESTE FESTIVAL (18 y 19 de Octubre, Valencia)

Un festival de otoño con un cartel de altísimo nivel. The Pastels es el gran atractivo, estarán en valencia presentando su nuevo álbum. La nómina nacional estará bien cubierta con Tachenko, Fira Fem o Julio de la Rosa, entre muchos otros.




LIVE SESSIONS DAY (del 30 Octubre al 3 de noviembre, Lleida)

Segunda y ambiciosa edición del festival que amplia en número de días y artistas. La gran parte de salas y espacios de la ciudad acogerán diferentes actuaciones, con la finalidad de promover artistas emergentes nacionales e internacionales y hacerlo de una manera cercana con distancia mínima entre artista y espectador.



ANTERIORS

BAM (del 21 al 24 de Setembre, Barcelona)

Amb excepció del concert de l'Àntiga Fàbrica i alguns concerts al Parc del Fòrum, el BAM manté l'esperit dels inicis, on hi ha cabuda per propostes arriscades i no dirigides al gran públic, on encara es possible gaudir de concerts amb una birra a la mà sense por de rebre una empenta per darrera. La plaça Joan coromines es segurament el lloc mes idoni per gaudir d'aquesta gratificant experiència, aliè fins i tot als guiris que passegen en processó per les plaçes i carrers del Raval.


Amb el cartell al complet, destaquen bandes conegudes del indie nacional com Supersubmarina o Second, que hi seràn divendres al Parc del Fòrum, una nit que tancarà amb els barcelonins Dorian.No ens perdrem grups com Triángulo de Amor Bizarro, El Petit de Cal Eril ( a qui vam entrevistar no fa molt), The Free Fall Band o Standstill que presentaran el seu nou espectacle Cénit. El cartell complet es pot consultar al web oficial, amb la distribució per dies, horaris i escenaris.


FESTIVAL HOTELER (12, 13 14 de Setembre, Vic, Barcelona)

Comença a ser un clàssic. Marca de qualitat Hoteler amb concerts que traspuen soroll i suor. Música en estat cru. Com sempre els concerts son gratuïts.




INVICTRO (14 de setembre, Vic, Barcelona)

El proper dia 14 de setembre, al Teatre de l’Orfeó de Vic, Núria Graham, Roger Usart, Xarim Aresté, Partido, Macrobukkake i Headbirds, convertiran l’últim dia del’inVICtro en una gran celebració. Tots els concerts d'aquesta edició son gratuïts.

0 comentarios:

Publicar un comentario