19/1/13

33 Revolucions


Neix un nou format musical a la Televisió de Catalunya: 33 Revolucions. Cada programa, amb una durada de 25 minuts, explica la història vital d'un artista a través de la seva música. El espai s'estrena demà diumenge al canal 33 a les 22.20h.

Pel debut hi seràn un trio d'artistes amb arrels de la Catalunya interior: El Petit de Cal Eril, Joan Colomo i Mau Boada (Esperit!), que comparteixen molts punts en comú, tant en la vessant artística, on destaca la seva passió per l'experimentació sonora, com a la part personal, Colomo i Esperit! van créixer al Montseny i junts van fer el seu primer grup (Zeidun) quan només tenien onze anys.

Per anar fent boca, ja es pot veure la primera actuació en directe d'aquest dream trio, interpretant 'Cendres' d' El Petit de Cal Eril, gravat en un entorn natural privilegiat.Aquest serà el primer capítol dels catorze previstos, el proper protagonista serà Senior i el Cor Brutal. A més de la difusió per televisió, el programa es podrà seguir també per la web de Televisió de Catalunya, que inclourà material extra del rodate, galeries de fotos i els temes musicals sencers que apareixen fragmentats al reportatge.

0 comentarios:

Publicar un comentario